Jobbigt

Det började redan igår kväll. Huvudvärken kom smygande, sedan slog den ut  med full kraft. Tabletter ville inte hjälpa, inte ens sömnen i natt har hjälpt. Jag skulle ha jobbat idag, som tentavakt, och det är 27 st som ska skriva, vilket jag tycker är jättekul när det är många, men jag orkar inte ta mig in dit ens, huvudvärken är för hemsk. Så idag händer det inte mycket, jag får försöka vila bort den….Ledsen att jag inte skriver något mer idag, men orken finns inte.

 

2 thoughts on “Jobbigt

  1. Stackars dig …. huvudvärk är något jag mycket sällan har .. kanske huvudet är tomt på mig. Tror inte ens jag har det en gång per år … lyckligt lottad i det fallet. Hoppas innerligt att det går över – kan vara början till en förkylning. Var go emot Dig.

  2. Tack vännen! Vilken tur du har som nästan aldrig har huvudvärk, ett tag hade jag det väldigt ofta, och nästan som migrän. Det var hemskt!! Men nu kommer det bara ibland som tur är, men det är riktigt jobbigt ändå. Hoppas jag klarar mig från förkylning, ska ju till hemstaden Örebro på lördag! Ha det bra Viveka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s