Sunday, bloody sunday

Söndagen börjar närma sig sitt slut, och så även veckan! Hoppas ni haft en bra vecka. Vår vecka har varit helt ok, nog bara vädret som varit trist och som gör att man blir seg och trött. Men igår fick vi i alla fall en del gjort och det känns skönt. Idag har vi fixat lite också, men bara småsaker. Fixat med disk, tvätt och bäddat rent i sängar och fixat det sista på altanen. Men det blev en rejäl sovmorgon idag med, skönt, samla lite nya krafter för den nya veckan som är i antågande.

Nu ikväll så går en hel del av våra Traderaauktioner ut och vi har fått bud på de flesta, så det är kul. Det blir lite mailande till de som vunnit, men det är lite småroligt. Jag har en mall som jag bara kopierar och klistrar in så det går relativt smidigt ändå måste jag säga. Man får lite pengar för det mot att det bara hade legat kvar här hemma och tagit plats. Så på något vis känns det som en liten vinst ändå, även om en del kläder går för väldigt billig peng.

I min andra blogg Colour it så har jag lagt ut en länk till en tävling. Man kan vinna ett miniset om fyra lack från O.P.I:s Skyfallkollektionen. Gå gärna in och kika och var med och tävla ni med! Man behöver bara lägga ut länken till tävlingen (alltså från One Inch Nails) och svara på två frågor. Enkelt, och då är man med i utlottningen om vinsten.

Snart kommer bonusdottern hit för en vecka hos oss, sedan blir det nog tvmys, måste kolla in ännu ett nytt avsnitt av ”Solsidan” som jag älskar. Senare ikväll går även ”Perception” som jag tycker är en väldigt bra serie.

Eftersom det är söndag idag så passar väl låten från U2 perfekt! Ha en trevlig söndagkväll!

 

4 thoughts on “Sunday, bloody sunday

 1. Har bara handlat ett par gånger från Tradera, men storkund som du vet hos Ebay.com & Ebay.co.uk.- har dock inte sålt någonting .. tycker det verkar som det är så bökig med att paketera och springa på posten … men det kanske är okay. Sov också länge men jag låg och kollade på X-fator US som jag laddar ner. Mycket trevligt inlägg. *ler

  • Jo visst är det en del jobb med att paketera och springa på Posten eller hos Schenkerombud. Men vi delar på allt jag och maken så det går an, vet inte hur mycket jag skulle orka hålla på om jag var själv. Men nu blir man av med kläderna samtidigt som man får en liten peng för det.
   X-factor US är väl riktigt bra att se, de brukar ha riktiga stjärnor har man ju sett.
   Tack Viveka, du är min trognaste läsare! Kul med dina kommentarer! 🙂 Tack!

   • Har så mycket jag skulle kunna sälja, får kanske tänka om. Det är jättetrevligt med att kommentera på dina inlägg. Trevligt att skriva svenska i allt detta.

 2. Man ska nog inte förvänta sig att få tillbaka de pengar man lagt ut för kläderna, för då ska man glömma det med en gång. Men om man däremot bara tycker att kläderna blir liggande där hemma då passar det bra att sälja dem och få en liten peng för dem. Är det märkeskläder kan man få en bättre slant för dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s