Testar Glossyboxprodukter

Jag hade turen att få två olika Glossyboxar den här månaden. Det största var som sagt att jag fick Metro Mode Editionboxen. Den hade ett mycket större värde än de vanliga månadsboxarna och var en box med mer exklusiva märken än det brukar vara. Men månadsboxen är den på bilden ovan, och nu har jag testat alla produkterna. Jag skrev tidigare att jag hade testat alla sakerna förutom bodyscruben (rosa tuben), den testade jag idag i duschen, och nu måste jag faktiskt säga att jag är väldigt len och mjuk över hela kroppen. Jag blötte mig först och skrubbade sedan över hela kroppen förutom ansiktet och fötterna. Det är bra att skrubba bort gamla döda hudceller regelbundet, för att få fram ny fräsch, klar hud  Jag använde en fotscrub till fötterna (bild nedan) som fungerar väldigt bra och som jag använt flera ggr. Till natten när jag ska sova så brukar jag smörja in fötterna efter jag skrubbat mig och sätta på mig strumpor över så fotcremen går in ordentligt och får verka under hela natten.

De andra produkterna i septemberboxen var bra, men ingen superbox denna gång tycker jag. Handcremen från Cowshed luktar väldigt konstigt men är väldigt bra däremot. Så jag smörjer mig till natten även där. Jag tror att det är för att det är så mycket naturliga ingredienser som gör att den har en väldigt speciell doft, maken tycker det luktar blommor, men nja det kan jag inte riktigt hålla med om. Lipbalmet är också bra, likaså ansiktscremen. Ni kan se inlägget på https://annsofiesoderbergh.wordpress.com/2012/10/02/autumn-care-glossybox/ där jag skriver mer om produkterna i den här boxen.

Nu har jag även testat nästan alla produkter i Metro Mode Editionboxen och det är riktigt bra grejer. De produkter jag är mest nöjd med är cocncealern från YSL och den kemiska peelingen från Brasilian Peel. Concealern är väldigt bra och täcker precis lagom, jag har tidigare använt en concealer från Maybeline, och jag märkte faktiskt skillnaden på kvaliteten. Det billigaste jag hittade på nätet om jag nu vill köpa en ny concealer från YSL någon gång var 239 kr. Så jag får se hur jag gör. Beror på hur länge den räcker också.

Parfymen och body lotionen från Giorgio Armani luktar väldigt friskt och fräscht, inte en tung parfym och doft, utan en lätt, enkel doft. Det kan vara bra att ha sådana dofter hemma i hyllan också, de mer tyngre dofterna kan man använda vid kvällar. Goldwells hårspray var väldigt fast och bra som jag vill ha det. Gillar inte hårsprayer som knappt ger någon stadga i håret alls, vad är det för mening med det? Gillade doften också. Tyvärr har jag inte prövat moussen än, men det kommer. Jag har inte heller provat nagellacket från OPI än, men jag vet sedan tidigare att OPI är ett suveränt nagellack, jag har några andra sedan tidigare. Men den härliga röda färgen passar bra i höst och vinter.

Jag var nästan lite nervös när jag bestämde mig i torsdags kväll för att testa den kemiska peelingen från Brazilian Peel. Det stod att man kunde känna åtstramningar och stickningar i huden, men det var inte alls farligt tyckte jag. Det som var häftigt var när man skulle trycka ut innehållet applikationen i händerna och blanda i hop de två ingredienserna i handen. Då uppstod en värmande känsla, precis som det stod att det skulle, och då var det färdigt att applicera på ansiktet. Precis som vid en ansiktsmask så undviker man området vid ögonen och munnen. Den ska sedan verka i tio minuter och sedan sköljer man av. Jag kände verkligen att huden blev slät och fast efteråt och jag fick även ren och fräsch hy i ansiktet. Detta var enbart för en applicering. Det följde med ett kort där de erbjuder 30 % rabatt om man vill köpa fler. De kommer i förpackningar om 4 st som ni ser på bilden nedan. Det räcker i en månad, då man gör en i veckan. En sådan förpackning kostar 850 kr. Mycket pengar men vad kostar det om du ska göra 4 sådana behandlingar på en salong? Något att tänka på. Det passar alla hudtyper och hjälper även till att minimera solskador, hyperpigmentering, torra fläckar, fina linjer och rynkor och ger förbättrad lyster. Hade jag pengar så skulle jag inte tveka då jag tyckte det gav en hel del bara på första användningen.

Så då har ni fått en recension av produkterna från de två boxarna. Det som jag kommer göra nu är att gå in på Glossybox’s hemsida och svara på enkäter om produkterna, för det ger mig Glossydots, som är 20 poäng för varje produkt. Dessa Glossydots kan jag sedan växla in mot en gratis box till slut. För det behövs 500 Glossydots. Något som inte tar lång tid och sedan hjälper man Glossybox med vad som vi kunder anser vara bra och prisvärda produkter, det kan i slutändan bara bli bättre för oss kunder anser jag. Så efter jag skrivit klart detta ska jag gå  in och svara på de enkäter jag kan, det vill säga på de produkter jag använt och kan recensera.

Fråga mig gärna mer om Glossybox om ni är nyfikna eller gå in och läs på deras hemsida.

Den här helgen har varit lugn och skön annars. Maken var ganska slut efter en tuff vecka på jobbet, så vi har mest slappat och tagit långa, sköna sovmorgnar. Hämtat nya krafter för en ny vecka. Ikväll kommer så den nyblivna tonåringen hit. Vi tar en liten fika innan det är dags för sängen. Hon kommer få två små paket, som vi faktiskt tror hon kommer bli riktigt glad över. Den stora presenten fick hon redan i början av augusti i år, då hon och Tomas åkte iväg till Stockholm Pride för att se hennes två idoler, Jedward uppträda där. Det var en stor dag för henne och det var en bra present. Det blev väldigt dyrt med resa, biljetter och övernattning på hotell, så därför gjorde vi klart för henne att då får det bli hennes födelsedagspresent, och det gick hon med på utan några tveksamheter. Ska ändå bli kul att se vad hon tycker om de två presenterna hon får ikväll. 🙂

Den här veckan har det varit många nypremiärer på tv-serier, jag har skrivit om det tidigare här: https://annsofiesoderbergh.wordpress.com/2012/09/18/bra-tv-host/ Ikväll ska jag absolut se den tredje säsongen av ”Solsidan” på TV 4. De är helt underbara och man garvar gott varje gång. Sedan ska jag även se ”Perception” på Kanal 5 ikväll. Den serien kan ni läsa om i inlägget jag länkade tidigare.

Hoppas ni haft en skön helg och att ni mår bra!

Annonser

En tanke på “Testar Glossyboxprodukter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s