Autumn Care – Glossybox

I måndags kom den vanliga Glossyboxen. De valde att kalla den för Autumn Care. Rå om sig lite extra nu när höstmörkret faller. Det innehåller alltid 5 saker i olika storlekar som jag berättat om tidigare.

Denna gång såg innehållet ut så här:

Embedded image permalink

Första saken var en handcreme från Cowshed. Innehåller grapefruktolja och koriander. Den luktar inte så värst gott kan jag säga efter att ha provat den, men den var väldigt bra. Smörjer oftast in mina händer till natten och då har jag testat den. Vill nog inte lukta så där konstigt dagtid.

Den andra saken är en multifunktionell produkt från Figs & Rouge. Det är en 100 % organiskt balm. Den kan du använda på både läppar, händer och övrig torr hud.

Den tredje saken är en bodyscrub från Anatomicals. Det är en grovkornig scrub med doft av melon.

Den fjärde saken är en dagkräm från Balance Me. Det är en lugnande och utjämnande dagkräm som innehåller Neroli, bergamot, petitgrain och citrongräs.

Den femte och sista saken är en tvål från Odd Molly. Den innehåller bomull och silke som är mjukgörande och återfuktande, samt essentiella fettsyror och E-vitamin.

Jag har provat alla saker förutom bodyscruben. Det är bra saker allting, men jag måste nog erkänna att det inte var min favoritbox, men för 139 kr så är det riktigt bra saker. Som alltid tycker jag att det är så kul att prova nya märken som jag säkerligen inte skulle komma i kontakt med annars, och även produkter som jag inte skulle testa annars.

Om ni är nyfikna på Glossybox så hör gärna av er till mig, jag berättar gärna mer för er. Varför inte prova på, man kan hoppa av när man vill.

Nej nu blir det tvmys med maken, imorgon kväll åker han till Stockholm för kurs under torsdagen. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba som tentavakt igen. Alltid lika kul. Sedan ska jag  klippa mig på eftermiddagen. Det har jag verkligen längtat efter, just nu känns mitt korta hår väldigt långt och det är bara drygt att göra i ordning på morgnarna.

Ha en fortsatt skön tisdagskväll!

5 thoughts on “Autumn Care – Glossybox

  1. Kul att se vad som kommer i boxen – kanske inte heller något som jag säger WOW för, men det kommer till användning. Helt övertygad att jag får samma box som du.

  2. Konstigt att jag inte får ett email när du postar ett nytt inlägg … jag har ju klickat allt som skall klickas. Fattar ingenting. Ha e bra onsdag.

    • Viveka, jag ser i dina kommentarsrutor att du följer mig, men det är lika konstigt för mig, för jag får inte heller ett mail när du gör ett nytt inlägg, men det funkar på en annan wordpressblogg jag följer. Strange….

      • Har kontaktat dem .. och de skall kolla upp det – kan vara att jag har glömt att acceptera när jag har börja följa dig – man får ju ett email som man skall klicka på. Vilket fall som helst kollar de upp våran länk nu. Ha en härlig helg.

  3. Pingback: Testar Glossyboxprodukter | Mellan himmel och jord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s