Eighties

Ja 80-talet var en härlig tid, på många sätt. Jag var tonåring då och då handlade det såklart mycket om killar, kläder, smink men framför allt om MUSIK. Det gjordes väldigt mycket musik då och väldigt bra musik. Jag älskar fortfarande musik från 80-talet och sätter ofta på 80-tals spellistor på Spotify för att njuta och minnas tillbaka.

Jag lyssnade på väldigt många olika artister, och det blev en hel del synth. Gillade t.ex. Howard Jones, Alphaville, Thompson Twins, Nik Kershaw och många fler. Men sedan var 80-talet ett väldigt bra årtionde för stora artister som Madonna, Michael Jackson och Whitney Houston. Tyvärr finns två av dessa inte kvar bland oss längre vilket är väldigt tragiskt. Jag hade gärna velat gå på någon av deras konserter, det är något jag verkligen ångrar att jag inte gjorde. Men jag kan iaf njuta av deras musik som alltid kommer finnas kvar som tur är.

Vad hade ni för 80-tals favoriter? Det poppade upp en massa olika ”boybands” också under 80-talet. De gillade man så klart som tonårig tjej. Backstreet Boys, Westlife, Take That och New Kids On The Block. Konstigt nog lyssnade jag en hel del på synth medan jag senare blev mer av en rocktjej. Men som alltid är det roligt med variation och blandning. Så jag älskar mycket olika sorters musikgenrer nu för tiden. Det enda jag inte lyssnar på är nog klassik musik och opera. Annars funkar, pop, rock, soul, r&b och funk m.m.

Måste ha med någon video från 80-talet såklart. Det får bli från ”The King of Pop”:

Hoppas er helg varit bra. Vi har haft det bra, vi har t.o.m. kommit igång lite med Tradera igen. Fotograferat en hel del ”gamla” kläder som Dede haft. De ska snart läggas ut. Tomas har lagt ut några minnen till datorer. Känns bra att komma igång med det, det är faktiskt pengar som bara ligger här hemma. Lika bra att rensa och få bort det och samtidigt tjäna pengar på det.

Ikväll blir det tvmys, ”X-Factor” och ”So You Think You Can Dance” blir det bl.a.

Ha det så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s