Söndag – vilodag?

Det sägs att söndagen ska vara vilodag, och visst, tempot kanske inte är lika högt på söndagar, men oftast så blir det lite städ, tvätt och fixande här hemma på söndagar. Så även idag, men först en rejäl sovmorgon, vi var rejält trötta efter att ha strosat runt bland massor med folk igår. Det var verkligen ”knökafullt” igår, shoppingcentret furade 1-årsdag, så de bjöd på tårta och kaffe och det lockade många. Vi hade ingen lust att stå och trängas och köa i över en timme för att få gratis tårta och kaffe. Men vi är sega idag det kan vi inte sticka under stol med. Idag har jag bäddat rent i sängarna och snart ska jag färga håret, tyvärr får jag göra allt jag kan för att dölja de gråa håren. Så det blir den vanliga mörkbruna färgen. Sedan ska vi skrubba rent badkaret och hänga upp de nya, snygga duschdraperierna. Det blir säkert jättefint. Lite städ av det övriga huset och sedan om gubben min orkar ska han få sätta upp tavelhyllorna i badrummet där jag ska sätta upp nagellacken. Sedan får det nog bli lugnt resten av dagen. Ikväll kommer Denise och ska vara hos oss en vecka. Hon bor hos oss varannan vecka som jag nämnt tidigare.

Där har ni vår söndag som inte blir en direkt vilodag precis. Vad händer hos er?

Ha en skön söndag!

Annonser

2 tankar om “Söndag – vilodag?

  1. Låter hurtigt tycker jag Ann-Sofie =) här är det totalt ryggläge framför en film =) har precis varit och handlat grädde för ikväll ska jag grädda våfflor och så köpte jag sushi som vi festat på nyss! Håkan var på killfest igår men jag var lugn och hämtade honom så det är lite olika hur vi mår idag hahaha….jag är inte bakis men man blir lite slö av detta tråkiga väder! jag har faktiskt lyft på rumpan och slängt in tvätt i maskinen så ska jag dammsuga lite till kvällen, så lite nytta ska jag försöka åstadkomma! Hoppas duchdraperierna blev snygga, sen får ni premiärdusha tillsammans hihi…; ) ha en mysig söndageftermiddag ! kram

    • Hihi, det kan kanske bli en film här också till kvällen. Ja det här trista gråa vädret blir man inte piggare av precis. Du är så aktiv annars Nina så du har verkligen skäl för att ligga och mysa.
      Ha en fortsatt bra dag vännen! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s