Bra TV-höst

Jag gillar att följa bra tv-serier, det är så skönt att mysa till sig i tv-soffan eller som i vårt fall tv-sängen. Bra underhållning på kvällen när man vill slappa och bli underhållen. Den här hösten börjar många bra tv-serier, bl.a. på Kanal 5 har jag sett.

Jag kommer följa flera, vi spelar nämligen in dem på vår hårddisk och ser dem när vi vill, supersmidigt och bra. ”Perception” heter ett program som handlar om en vetenskapsman vars neurologiska forskning ger honom specialistkunskaper som hjälper FBI i kampen med att lösa svåra brottsfall.

Sen kommer även en ny serie som heter  ”Mitt liv är ett skämt” där man får möta kända svenskar som har bestämt sig för att prova om de kan vara roliga inför publik. Tillsammans med en coach ska de granska sina liv, hitta humorn i vardagen och testa sig fram till en ståupp-stil.

En favorit som kommer tillbaka är ”Cougar Town” med Courteney Cox. Ni vet, hon från Vänner. Hon tillbringar sina dagar tillsammans med kollegan Laurie på Jules mäklarfirma och all ledig tid spenderas med vännerna – oftast med ett glas vin i handen.

Och från skaparna av Grey’s Anatomy och Private Practice kommer höstens nya stora dramathriller på Kanal 5. I tv-serien ”Scandal” följer vi krishanteraren Oliva Pope när hon hjälper nationens elit att förhindra potentiella skandaler i den politiska maktens centrum – Washington DC.

”Fråga Olle” är tillbaka i studioversion igen, kan bli kul att se kändisar svara på lite sexiga, frågor som kanske kan göra de generade….haha.

Men sen, kommer så en av mina favoriter tillbaka igen: ”Grey’s Anatomy”,  med spektakulära operationer och komplicerade relationer. I höst fortsätter en ny säsong fullsmockad med kärlek, kirurgi och karriärslystnad.

På TV3 så kommer även där några sköna serier man inte vill missa. ”Project Runway Sverige” vill jag faktiskt se, jag har sett den amerikanska versionen med Heidi Klum som programledare och nu kommer då så den svenska versionen.

En till favorit som kommer tillbaka på 3:an är ”Revenge”. Det handlar om en ung kvinna som flyttar tillbaka till en stad där människorna inte vet om att hon är enbart där för att få sin hämnd eftersom de har förstört hennes familj.

En annan serie jag kan rekommendera är ”Hart of Dixie” som redan går på Kanal 5 på tisdagar kl. 20.00. Det är Rachel Bilson som spelar en läkare som ärver en småstadspraktik och hur hennes liv omkullkastas från att vara van vid stadslivet till att helt plötsligt få vara glad för att ha el och rinnande vatten.

Så där har ni några bra tv-serier ni kan kolla in nu under hösten/vintern. Håll till godo!

Ha en skön tisdagkväll!

One thought on “Bra TV-höst

  1. Pingback: Testar Glossyboxprodukter | Mellan himmel och jord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s