Två bra ”saker”!

Hemma igen, efter några timmars jobb. Allting gick bra, det var 12 st som skrev tenta idag. Roligt när det är många som skriver, det känns som att det händer lite mer och att det är mer att titta på. Det var sjuksköterskestudenter som skrev tenta i sjukdomslära idag. De var färdiga innan sluttiden, så jag hann ta en lunch med maken idag innan jag tog bussen hem. Det blåser och regnar idag , så det kändes skönt att komma in från busvädret ute. Nu har Dede (bonusdottern) kommit hem från skolan och vi kan ”ta helg”. Alltid lika skönt när det är helg, man får mysa, och äta och dricka gott och framför allt sova ut på morgnarna.

Nu tänkte jag ta mig en vilostund med en eller två bra ”saker”. Som ni ser på kortet så ligger det två bra ”saker” på kortet. En bra bok av Denise Rudberg och sen vår gosiga katt Missan. Hennes jämnåriga syster heter Tussan och henne kommer ni också få se en hel del av med största säkerhet. Jag är en stor djurvän och älskar våra två katter. Mycket bortskämda är de, men det tycker jag djur ska vara. De lever endast en kort tid och skänker oss så mycket, så då kan de få ha det riktigt bra den tiden de är hos oss. Så jag tar med mig boken och får se om Missan kommer efter mig in till sängen. Det händer att hon gör det om hon är på det humöret.

Ha det så bra så länge!

2 thoughts on “Två bra ”saker”!

 1. Hej Ann-Sofie, Jag trivs superbra i Gävle =) mysig stad och lagom stor! Håkan och jag har det bra och jag trivs jättebra i vår lägenhet på taket =) Trivs även bra på jobbet och busar och skämtar med lantmäterifolket hihihi….. ! Jag förstår att du är trött på fejjan! jag skriver inte så mycket längre jag heller men jag är kvar så jag har lite koll på mina döttrar i uppsala. Det är tryggt att se när dom har varit inne och skrivit så vet man att dom är ok! Hoppas du har det bra och att du kommer in på utbildningen!! du skulle passa som handen i handsken inom apotek =) Mina tjejer läste tekniskt -naturvetenskapligt basår förra året för dom skulle utbilda sig vidare till receptarie. Nu när dom gått klart har Sara ändrat sig och kommit in på Geovetenskapliga linjen och malin ändrade si också och kom in på Lärarlinjen Matte och religion =) dom ändrade helt inriktning, visst är det komiskt =) Nu har jag lagt in din bloggsida på min blogg så jag ser när du uppdaterar =) hoppas du följer mig också =) Kommer ni till Gävle så måste ni komma och hälsa på!! kramis Nina

 2. Hej Nina! Vad härligt att du trivs så bra i Gävle, har vi vägarna förbi så vill jag jättegärna träffa er och se er fina lägenhet.
  Jag var väldigt aktiv på Facebook och det var kanske en anledning till att jag fick nog också, vad vet jag. Men det skadar inte med en paus, jag kan bara aktivera det igen när jag känner för det. Men nu känns det bra med en paus.
  Jag kom tyvärr inte in på apoteksteknikerutbildningen. Trist att veta att jag var så himla nära, att det behövdes bara att en hoppade av för att jag skulle komma in. Men men, sånt är livet. Jag går vidare och hoppas hitta jobb nu istället.
  Förstår att du vill ta del av dina döttrars liv genom att läsa på Fejjan, det är ett utmärkt sätt. Häftigt att de ändrade sig, smart att göra det i rätt tid också. De verkar vara väldigt duktiga, måste brås på sin supermamma! 🙂
  Jag har lagt till din blogg även här så jag följer dig. Kul att du vill följa mig här också.
  Ha en trevlig helg nu vännen! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s